Neem direct contact met ons op:  06 42 45 69 09 of info@top-smile.nl

Behandeling

Over de behandeling

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wij beginnen met het doornemen van uw verwachtigingen en mogelijkheden. Daarna zullen wij uw gebit controleren op alle aspecten, die voor het tanden bleken van belang zijn. Aan de hand van een zogenaamde “Shade Guide” nemen wij de kleur van uw tanden op, zodat we deze na de behandeling nog een keer op kunnen nemen om dan het resultaat te kunnen vergelijken.

Wanneer u besluit een behandeling te ondergaan, krijgt u een beschermende laag van vitamine E op uw lippen. U krijgt gedurende de behandeling een mondspreider in, om uw tanden vrij te houden van uw lippen. Wij brengen een gel aan op uw tanden en deze zal worden geactiveerd door een lamp die op enkele centimeters van uw gebit geplaatst zal worden. De lamp wordt niet warm. Een witter effect zal bewerkstelligd worden door de lamp.

De totale behandeling zal ongeveer 1 tot anderhalf uur duren (inclusief intake) Tijdens de behandeling kunt u lekker ontspannen tv kijken of luisteren naar de radio. Wanneer u klaar bent, kunt u uw Top-smile bewonderen in de spiegel!

Tarieven en verschillende behandelingen vindt u hier.

Bekijk het verschil tussen voor en na tanden bleken.

Uw voordelen

 • 100% Kwaliteit: Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten, die volledig voldoen aan alle eisen die de Europese Cosmeticaverordering stelt. Zij zijn uniek in hun samenstelling en worden geroemd vanwege de perfecte resultaten.
 • 100% Veilig: Wij bleken tanden op natuurlijke basis (peroxidevrij). Wij werken alleen met producten en percentages die de structuur van uw tanden niet veranderen en uw glazuur niet beschadigen. Daarnaast is onze bleekgel pH neutraal en komt het de mondflora ten goede: het vermindert namelijk bepaalde schadelijke bacteriën, die voor tandplak zorgen.
 • 100% Hygiënisch: Al onze producten zijn voor éénmalig gebruik. Wij werken volgens de hygiëne regels van de Werkgroep Infectie Preventie.
 • Direct Resultaat: In één behandeling direct zichtbaar resultaat voor een witter gebit.
 • Scherpe tarieven.
 • Deskundig advies door goed opgeleide (gecertificeerde) tandcosmeticus.

Waarom zou u uw tanden bleken?

In de loop der jaren kan uw gebit verkleuren door het nuttigen van veel verkleurende producten zoals roken, koffie, thee of rode wijn of het gebruik van bepaalde medicijnen.

Misschien vindt u het vervelend om te lachen? Zonde, want lachen is zo gezond. Tijdens het lachen produceren de hersenen het 'gelukshormoon' endorfine.

Volgens onderzoeksbureau Kelton Research blijkt zelfs dat sollicitanten met witte tanden meer kans hebben een baan aangeboden te krijgen en ook meer kans hebben op een verhoogd salarisJ

Binnenkort een belangrijke sollicitatie? een leuke date? of gaat u binnenkort trouwen? Net gestopt met roken? Of wilt u uzelf trakteren op een witte Top-smile?

Een wit gebit zorgt voor een boost in uw zelfvertrouwen. Maak een verpletterende, frisse indruk met een stralende witte lach!

Gelijk een stralende lach!

Veilig en geheel pijnloos

Slechts 1 bezoek.

Wanneer geven wij geen behandeling?

Wij geven geen behandeling in de volgende situaties:

 • U bent zwanger of geeft borstvoeding.
 • U slikt medicijnen, die reacties geven met licht. U kunt in de bijsluiter checken of dit voor u van toepassing is of contact opnemen met uw huisarts.
 • U bent overgevoelig voor licht.
 • U bent jonger dan 16 jaar. (Tot 18 jaar is enkel met toestemming van ouders.)
 • U heeft in de afgelopen 6 maanden een chemokuur gehad.

Waar moet ik op letten voor de behandeling?

Wij adviseren u om vantevoren even goed te eten en alvast uw tanden te poetsen.

Waar moet ik op letten na de behandeling?

 • Na uw behandeling dient u bij voorkeur 2 uren NIET te eten of te drinken. U mag wel gewoon water drinken.
 • In ieder geval de eerste 3 uur niet roken, het advies is om 24 uur NIET te roken, dit is volledig op eigen risico.
 • De eerste 24 uur na uw behandeling dient u alle producten met veel kleurstoffen te vermijden. Denkt u onder andere aan producten als koffie, thee, drop, chocola, kerrie, curry, ketchup, spinazie, rode bieten, rode kool, gekleurde tandpasta, gekleurd mondwater. Kortom alles wat een wit T-shirt zou kunnen bevuilen.

Wat u wel mag eten is een broodje met ham of kaas, witlof, prei, aardappelen, frikandel, patat, kroket, kaassouflé, mayonaise, softijsje, melk, rijst, kip (zonder kerrie uiteraard) etc. 

Nog vragen? Check onze VEELGESTELDE VRAGEN.

U kunt ook altijd contact met ons opnemen op 06 42 45 69 09 of op info@top-smile.nl

Wij helpen u graag!