Neem direct contact met ons op:  06 42 45 69 09 of info@top-smile.nl

Over ons

NATUURLIJK TANDEN BLEKEN

Ga voor een stralende witte lach!

Over Top-Smile

Uw gezicht is het eerste wat mensen te zien krijgt en een stralende lach is wat men onthoudt. Naast uw handen, is uw gezicht en daarmee uw tanden, uw visitekaartje. Een eerste indruk maak je maar één keer, dan kun je het toch maar beter goed doen?

‘Top-smile gelooft dat een mooi gebit kan bijdragen aan je psychische en sociale gezondheid. Een stralende witte lach helpt mee aan een positief zelfbeeld.’

Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een stralende, natuurlijke, witte glimlach, met scherpe tarieven en waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staat. Witte tanden, toegankelijk en bereikbaar voor iedereen,  met na één behandeling direct al zichtbaar resultaat voor een witter gebit. Het geeft ons een Top-smile als u met een stralende witte lach de deur uitloopt.  

U bent van harte welkom in onze salon!

Vriendelijke groet,


Waarom Top-Smile?

In de loop der jaren kan uw gebit verkleuren door het nuttigen van veel verkleurende producten zoals roken, koffie, thee of rode wijn of het gebruik van bepaalde medicijnen.
Misschien vindt u het vervelend om te lachen? Zonde, want lachen is zo gezond. Tijdens het lachen produceren de hersenen het 'gelukshormoon' endorfine.
Volgens onderzoeksbureau Kelton Research blijkt zelfs dat sollicitanten met witte tanden meer kans hebben een baan aangeboden te krijgen en ook meer kans hebben op een verhoogd salaris

Binnenkort een belangrijke sollicitatie? een leuke date? of gaat u binnenkort trouwen? Net gestopt met roken? Of wilt u uzelf trakteren op een witte Top-smile?

Een wit gebit zorgt voor een boost in uw zelfvertrouwen. Maak een verpletterende, frisse indruk met een stralende witte lach!

Uw voordelen:

  • 100% Kwaliteit: Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsproducten, die volledig voldoen aan alle eisen die de Europese Cosmeticaverordering stelt. Zij zijn uniek in hun samenstelling en worden geroemd vanwege de perfecte resultaten.
  • 100% Veilig: Wij bleken tanden op natuurlijke basis (peroxidevrij). Wij werken alleen met producten en percentages die de structuur van uw tanden niet veranderen en uw glazuur niet beschadigen. Daarnaast is onze bleekgel pH neutraal en komt het de mondflora ten goede: het vermindert namelijk bepaalde schadelijke bacteriën, die voor tandplak zorgen.
  • 100% Hygiënisch: Al onze producten zijn voor éénmalig gebruik. Wij werken volgens de hygiëne regels van de Werkgroep Infectie Preventie.
  • Direct Resultaat: In één behandeling direct zichtbaar resultaat voor een witter gebit.
  • Scherpe tarieven.
  • Deskundig advies door goed opgeleide (gecertificeerde) tandcosmeticus.